Team

Teamleider

Kees de Bree

Mijn naam is Kees de Bree. Sinds september 2006 werk ik bij Youth for Christ. Ik heb dat altijd gedaan in verschillende functies. Nu ben ik verantwoordelijk voor ons team in Ede. Dat doe ik met veel passie en plezier. Ik vind het ongelofelijk gaaf om onze collega’s te begeleiden en faciliteren zodat zij met passie en Liefde hun werk kunnen doen. En ik vind het enorm belangrijk dat jongeren daardoor gehoord, gezien, geliefd en gewaardeerd worden. Daarom ben ik er trots op om onderdeel te mogen zijn van dit team. Ik ben getrouwd en woon in de buurt van Ede. Wil je meer over mij weten? Check mijn LinkedIn of Facebook.

Mail: kees.debree@yfc.nl

Linkedin Facebook
Kernhem // Ederveen // Online

Ljuba Gavrilovic

Een moeilijke naam, dit komt door mijn Servische vader. Aan de andere kant een Groningse moeder. Ik heb geen blad voor mijn mond en ben klaar om te knallen! Mijn studie Social Work aan de CHE heeft mij meteen in de richting van de jongeren gestuurd. Vanaf het begin van mijn studie loop ik al stage bij Youth for Christ. Het voelt als een thuis, waar wij samen werken aan een betere toekomst voor onze jongeren.

Wij zoeken jongeren op waar ze zijn. Zo zijn zij ook met grote getalen online te vinden. Door mijn hobby ben ik dan ook op het idee gekomen om online jongerenwerk te gaan oprichten. Een nieuwe sector waarin wij samen opzoek gaan de verhalen van jongeren. Zo willen wij daar eenzaamheid en depressie tegen gaan. Niemand hoort alleen te zijn en iedereen hoort zijn verhaal te kunnen doen.

Binnen Ede ben ik druk bezig met Ederveen en Kernhem. Hier organiseren wij gezellige activiteiten, zoals voetbal en hockey. Daarnaast staan wij daar wanneer mogelijk met de MOP, de mobiele ontmoetingsplek. Wil je meer over mij weten? Mail me, stuur een bericht via insta of nog beter kom gezellig langs!

Mail: ljuba.gavrilovic@yfc.nl

Instagram
Ede-Centraal // Kernhem

Rachel Wilson

Ik ben Rachel Wilson en zoals je misschien kan zien ben ik niet volledig Nederlands. Mijn vader komt uit het Dominicaanse republiek en mijn moeder is een echt Hollander uit Wageningen. ik ben niet op mijn mondje gevallen en mijn blik spreekt vaak boekdelen. Ik heb in 2022 mijn diploma sociaal werk behaald en heb in mijn stage periode yfc ontdekt, begin 2021 heb ik mijn eerste meeloop dag gehad bij yfc en sinds die dag ben ik blijven plakken. Ik kwam in mijn stage periode erachter dat ik een hart voor jongeren heb. Ik ben in 2022 begonnen als jongerenwerker en sta inmiddels 3x per week op de straat. Ik ontmoet jongeren met diverse problemen waarbij ze een luisterend oor nodig hebben of advies kunnen gebruiken. In ede ben ik in Kernhem, veldhuizen en ede centrum te vinden. Daar komen de jongeren samen om te voetballen of om gewoon te “chillen”. Wil je meer over mij weten? Stuur een email of een berichtje via insta
Rachel.wilson@yfc.nl

Instagram
Statushouders // Ede-zuid // Kerk

Sjaak van Leijenhorst

Na mijn GPW heb ik 20 jaar met vluchtelingen gewerkt. Sinds februari 2021 werk ik als senior jongerenwerker voor statushouders in Ede-zuid. Deze jongeren uit Eritrea, Syrië, Afghanistan zijn als minderjarige vluchteling zonder ouders naar Nederland gevlucht, onder hele barre omstandigheden. Ze zijn blij dat ze in Nederland eindelijk een nieuw leven kunnen opbouwen. Vaak zijn ze bezig om hun familie naar Nederland over te brengen via gezinshereniging. Als deze jongeren niet waren gevlucht zouden ze nu tegen hun wil in het leger moeten dienen om tegen hun eigen volk te vechten. Mijn passie is dat deze ontheemde jongeren echt een nieuw thuis vinden bij God, bij kerken en bij christenen in Ede, waar ze zichzelf kunnen zijn, geliefd en gezien worden. Jezus houdt van hen.

Samen met vrijwilligers ben ik er voor hen, door het organiseren van voetbal en andere sportactiviteiten. Het plan is om met deze jonge statushouders multiculturele maaltijden te bereiden dat verschillende culturen aan elkaar verbind. Door samen met elkaar te eten en te proeven van elkaars cultuur ontstaat er wederzijds begrip en respect voor elkaar. Ik hoop dat in dit alles de liefde van Jezus Christus voor ons allemaal zichtbaar wordt, zodat er een levende relatie is met God. Daarnaast onderhoudt ik samen met Richard de relaties met de kerken in Ede, om kerken samen te brengen, elkaar te bemoedigen en gezamenlijk uit te reiken naar jongeren in Ede. Wil je meer weten of vrijwilliger worden? Stuur een mail of sms.

Mail: sjaak.vanleijenhorst@yfc.nl

Instagram
Ede-Centraal // Kernhem // Kerk

Richard den Houdijker

Hoi, ik ben Richard den Houdijker en in 1997 t/m 2005 begonnen als vrijwilliger bij Youth for Christ, Koffiebar De Boot in Alkmaar. In 2015 ben begonnen als teamleider bij Youth for Christ The Mall in Alkmaar. Na een verhuizing richting Ede ben ik In 2018 begonnen als coördinerend jongerenwerker in Ede.  Ik geniet ervan om te mogen werken met jongeren die soms net even wat meer aandacht nodig hebben dan andere. Zelf heb ik ook mogen ervaren als jongere hoe het is geweest dat er altijd iemand voor je klaar staat. Hoe stom of fout je ook bent geweest ik had gelukkig iemand waar ik altijd terecht kon. Ik heb het verlangen om dit ook terug te kunnen geven aan de jeugd van nu. Daarnaast ben ik gedreven door Jezus, Gods Liefde laat mij zien hoe je om mensen kan geven, kan kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.

Ik ben actief als straatwerker, ambulant begeleider, Youth Alpha Cursus en zit ik in de O.R van Youth for Christ Nederland.

Wil je meer over mij weten? Mail me of stuur een bericht via insta!

Mail: richard.denhoudijker@yfc.nl

 

Instagram
Ederveen // Ede-Centraal

Matthijs van den Broek

 Nadat ik vanuit mijn studie Social Work een jaar stage had gelopen bij Youth for Christ Ede, wilde ik niet meer weg bij deze organisatie. Het werken met jongeren is echt een passie van me en iets waar ik erg van geniet. Ik geloof dat er kracht zit in jongeren en dat jongeren het waard zijn om voor te gaan!

Tijdens mijn stagejaar bij YFC Ede heb ik bijna alle activiteiten meegemaakt, dus ik heb een vrij goed beeld van alle activiteiten bij YFC Ede. Tegenwoordig ben ik verantwoordelijk voor de activiteit in Ederveen op donderdagavond en sta ik samen met Rachel elke vrijdag op het marktplein. Wil je in contact komen? Stuur me dan een mailtje of berichtje via instagram.

 

Mail: matthijs.vandenbroek@yfc.nl