Team

Teamleider

Kees de Bree

Mijn naam is Kees de Bree. Sinds september 2006 werk ik bij Youth for Christ. Ik heb dat altijd gedaan in verschillende functies. Nu ben ik verantwoordelijk voor ons team in Ede. Dat doe ik met veel passie en plezier. Ik vind het ongelofelijk gaaf om onze collega’s te begeleiden en faciliteren zodat zij met passie en Liefde hun werk kunnen doen. En ik vind het enorm belangrijk dat jongeren daardoor gehoord, gezien, geliefd en gewaardeerd worden. Daarom ben ik er trots op om onderdeel te mogen zijn van dit team. Ik ben getrouwd en woon in de buurt van Ede. Wil je meer over mij weten? Check mijn LinkedIn of Facebook.

Mail: kees.debree@yfc.nl

Linkedin Facebook
Kernhem // Ederveen // Online

Ljuba Gavrilovic

Een moeilijke naam, dit komt door mijn Servische vader. Aan de andere kant een Groningse moeder. Ik heb geen blad voor mijn mond en ben klaar om te knallen! Mijn studie Social Work aan de CHE heeft mij meteen in de richting van de jongeren gestuurd. Vanaf het begin van mijn studie loop ik al stage bij Youth for Christ. Het voelt als een thuis, waar wij samen werken aan een betere toekomst voor onze jongeren.

Wij zoeken jongeren op waar ze zijn. Zo zijn zij ook met grote getalen online te vinden. Door mijn hobby ben ik dan ook op het idee gekomen om online jongerenwerk te gaan oprichten. Een nieuwe sector waarin wij samen opzoek gaan de verhalen van jongeren. Zo willen wij daar eenzaamheid en depressie tegen gaan. Niemand hoort alleen te zijn en iedereen hoort zijn verhaal te kunnen doen.

Binnen Ede ben ik druk bezig met Ederveen en Kernhem. Hier organiseren wij gezellige activiteiten, zoals voetbal en hockey. Daarnaast staan wij daar wanneer mogelijk met de MOP, de mobiele ontmoetingsplek. Wil je meer over mij weten? Mail me, stuur een bericht via insta of nog beter kom gezellig langs!

Mail: ljuba.gavrilovic@yfc.nl

Instagram
Meidenwerk // Ede-Centraal // School

Martijntje van Baarle

Zo’n 15 jaar geleden startte ik mijn loopbaan in het basisonderwijs.
Ik stond verschillende jaren in Dordrecht voor de klas tot wij met ons gezin (met 3 kinderen) naar Apeldoorn verhuisden, om naast zes jongeren te gaan wonen die niet meer thuis konden wonen.  In deze periode ben ik er achter gekomen dat ik enorm geniet van het werken met jongeren en deze doelgroep heeft mijn hart. Ik was dan ook heel blij toen ik hoorde dat ik als jongerenwerker aan de slag mocht bij YFC Ede. In dit werk heb je de mogelijkheid om er echt voor de jongeren te zijn, naast hen te staan, hen ondersteuning te geven waar dat nodig is en hen in hun kracht te zetten.

Samen met Richard ben ik verantwoordelijk voor de activiteiten in wijkteam centraal (Klaphekwijk en Marktplein) en voor het werk op middelbare school ’t Streek. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor het contact met de meiden en het faciliteren van meidenactiviteiten. Hierin trek ik op met het meidennetwerk waar alle meidenwerkers in Ede aan deelnemen. Wil je meer over mij weten? Mail me of stuur een bericht via insta!

Mail: martijntje.vanbaarle@yfc.nl

Instagram
Kernhem // Ederveen // Kerk

Stefan Stremler

Sinds 2017 ben ik betrokken bij Youth for Christ. Ben begonnen met stagelopen vanuit de opleiding Godsdienst Pastoraal Werk, en sinds begin 2019 werkzaam in team Ede. Ik ben getrouwd en woon in Apeldoorn na 5 jaar gewoond te hebben in Ede. Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik met jongeren wilde werken. Zelf heb ik als jongere ervaren hoe waardevol het is als er mensen om je heen zijn die je op weg kunnen helpen in het leven. Ik ben toen geïnspireerd door andere jongerenwerkers die er voor mij waren en mij een luisterend oor hebben geboden. Nu ik bij Youth for Christ werk mag ik zelf klaar staan voor de jongeren en dat doe ik met veel plezier en voldoening!

Samen met Robin en Richard leg ik actief contact met Kerken, we ondersteunen hen in het ontwikkelen van missionaire visie en helpen hier handen en voeten aan te geven. Daarnaast organiseer ik samen met Richard de Youth Alpha voor jongeren die we op straat ontmoeten. Samen met Robin ben ik verantwoordelijk voor het jongerenwerk in Kernhem en ben ik verantwoordelijk voor het jongerenwerk in Ederveen. Wil je meer over mij weten? Mail me of stuur een bericht via insta!

Mail: stefan.stremler@yfc.nl

Instagram
Ede-Centraal // School // Kerk

Richard den Houdijker

Hoi, ik ben Richard den Houdijker en in 1997 t/m 2005 begonnen als vrijwilliger  bij Youth for Christ, Koffiebar De Boot in Alkmaar. In 2015 ben begonnen als teamleider bij Youth for Christ The Mall in Alkmaar. Na een verhuizing richting Ede ben ik In 2018 begonnen als coördinerend jongerenwerker in Ede.  Ik geniet ervan om te mogen werken met jongeren die soms net even wat meer aandacht nodig hebben dan andere. Zelf heb ik ook mogen ervaren als jongere hoe het is geweest dat er altijd iemand voor je klaar staat. Hoe stom of fout je ook bent geweest ik had gelukkig iemand waar ik altijd terecht kon. Ik heb het verlangen om dit ook terug te kunnen geven aan de jeugd van nu. Daarnaast ben ik gedreven door Jezus, Gods Liefde laat mij zien hoe je om mensen kan geven, kan kijken naar de mogelijkheden en niet naar de onmogelijkheden.

Samen met Martijntje ben ik verantwoordelijk voor de activiteiten in wijkteam centraal (Klaphekwijk en Marktplein) en het werk op middelbare school ’t Streek. Samen met Robin en Stefan leg ik actief contact met Kerken, we ondersteunen hen in het ontwikkelen van missionaire visie en helpen hier handen en voeten aan te geven. Daarnaast organiseer ik samen met Stefan en vrijwilligers de Youth Alpha voor jongeren die we op straat ontmoeten. Wil je meer over mij weten? Mail me of stuur een bericht via insta!

Mail: richard.denhoudijker@yfc.nl

 

Instagram