Activiteiten

Maandagavond// 19:00- 21:30

MOP activiteit - Prins Floris school

Al jarenlang zijn wij, van Youth for Christ Ede, actief op maandagavond. De locaties zijn in de loop van de tijd wel veranderd omdat we met onze jongeren meebewegen, altijd daar waar zij zijn. Op dit moment zijn we te vinden op het Heyendaal te Ede, tussen de school Prins Floris en de kerk De Ark, waar een mooi plein is om te voetballen en basketballen. Hier ontmoeten we voornamelijk jongeren tussen de 16 en 23 jaar. Ons doel is om tijd te investeren in het opbouwen van contact en relaties, dit doen we door middel van sport en spel of gewoon lekker samenhangen.

Meer weten, neem dan eens contact op met een van onze jongerenwerkers Richard & Rachel.

Richard Rachel
Woensdagavond// 19:00- 21:00

MOP Activiteit - Kernhem

Sinds februari 2020 zijn we actief in de wijk Kernhem. Kernhem is een jonge bloeiende wijk met veel jonge gezinnen. De jeugd wordt steeds ouder en zoekt een plek om te zijn. We leggen in samenwerking met “Kenhem Community” actief contact met de verschillende jeugdgroepen en willen d.m.v een verbindingsactiviteit met onze MOP (mobiele ontmoetingsplek) de jeugd bijeenbrengen. Op deze avond is ruimte voor een potje voetbal, chillen en een goed gesprek. Op dit moment zijn we te vinden aan de stakenberg bij het voetbalveldje dicht bij het winkel centrum de parkweide.

Vragen of eens de activiteit bezoeken? Leg contact met Rachel of Richard

Rachel Richard
Donderdagavond// 19:00- 21:00

MOP activiteit - Ederveen

Al jaren staan we met onze MOP (mobiele ontmoetingsplek) in Ederveen aan de sneeuwbesstraat. Dit is een locatie die alles te bieden heeft! Een van de grootste skatepleinen in de omgeving, een prachtig voetbalveld en speeltuin. Alles speelt hier door elkaar van kleine kinderen tot oudere jeugd. We faciliteren als het donker is verlichting voor het skateplein en het voetbalveld, voetballen samen met de jongeren en hebben ook de materialen van de sportbieb (sportservice) tot onze beschikking. We ontmoeten elke donderdagavond tussen de 15 en 50 jongeren.

Vragen of eens de activiteit bezoeken? Leg contact met Matthijs!

Matthijs
Vrijdagavond// 18:30- 21:30

MOP activiteit - Marktplein

Het Marktplein is een unieke locatie waar een grote diversiteit aan jongeren zich verzamelen. Winkelen tijdens koopavond, een bezoekje aan de mc  Donalds of even energy halen bij de supermarkt en dit nuttigen op de mooie bankjes op het marktplein. We staan hier wekelijks met de MOP (mobiele ontmoetingsplek) en ontmoeten op een avond tussen de 10 en 30 jongeren. We chillen wat buiten, luisteren muziek onder de partytent, spelen een spel, of zijn gezellig aan het kletsen.

Vragen of eens de activiteit bezoeken? Leg contact met Rachel of Matthijs!

Rachel Matthijs
Vrijdagmiddag// 15.00- 17.15

Voetballen - Statushouder

In Ede-zuid is een actieve groep jonge tiener statushouders afkomstig uit Eritrea en Syrie betrokken om gezellig met elkaar te voetballen op kunstgras in De Peppelensteeg (Blauw-Geel). Leuke ontmoetingen, chillen, bijkletsen en tegelijk sportief ontspannen. Het leuke is dat er zowel statushouders, als asielzoekers als Nederlandse tieners met elkaar voetballen, de taal leren en integreren. Wil je mee doen? Leg contact met Sjaak

Sjaak