Activiteiten

Maandagavond// 19:00- 21:30

MOP activiteit - Sint Hubertus

Al sinds de opstart van YFC Ede zijn we actief op deze plek in de klaphekwijk. Dit is altijd een hotspot geweest waar jongeren samenkomen om elkaar te ontmoeten, met elkaar te voetballen en met elkaar te chillen. Juist omdat we hier al zoveel hebben meegemaakt met de jeugd en warm contact hebben met omwonenden blijft dit een waardevolle plek om te staan. Door middel onze MOP (mobiele ontmoetings plek) zien we hier wekelijks tussen de 20 en 60 jongeren.

Vragen of eens de activiteit bezoeken? Leg contact met Richard of Martijntje!

Richard Martijntje
Woensdagavond// 19:00- 21:00

MOP Activiteit - Kernhem

Sinds februari 2020 zijn we actief in de wijk Kernhem. Kernhem is een jonge bloeiende wijk met veel jonge gezinnen. De jeugd wordt steeds ouder en zoekt een plek om te zijn. We leggen in samenwerking met “Kenhem Community” actief contact met de verschillende jeugdgroepen en willen d.m.v een verbindingsactiviteit met onze MOP (mobiele ontmoetingsplek) de jeugd bijeenbrengen. Op deze avond is ruimte voor een potje voetbal, gamen, chillen en een goed gesprek. Dit alles is nog in ontwikkeling, locatie en tijdstip volgt nog.

Vragen of eens de activiteit bezoeken? Leg contact met Robin of Stefan!

Robin Stefan
Woensdag of donderdag// 16:00- 17:30

Meidenclub - Mariëndaal

Een keer in de twee weken hebben hebben we een meidenclub voor de meiden van de flat Veldboeket in de Mariëndaal. Het moment om even als meiden onder elkaar te zijn is erg waardevol. In samenspraak met jongerenwerker Martijntje bedenken de meiden zelf activiteiten en hebben een gezellige middag met elkaar. Van knutselen, nagellakken, een spel spelen tot een onderwerp bespreken onder het genot van een kop thee. Na school even tot rust komen en met elkaar bijkletsen.

Vragen of eens de activiteit bezoeken? Leg contact met Martijntje!

Martijntje
Donderdag// 8.30- 16:00

Huiswerkplek & Activiteiten

School is al lastig zat. In deze tijden zitten jongeren uren naar hun beeldscherm te staren in online lessen. Wij willen als Youth for Christ Ede, in samenwerking met andere partijen, de steun bieden die jongeren zo hard nodig hebben. We bieden een plek waar je rustig kan werken, kan worden begeleid indien nodig & rust kan pakken doormiddel van leuke activiteiten! Leren hoeft niet altijd saai te zijn.

Meld je nu aan!

Inschrijven
Donderdagavond// 19:00- 21:00

MOP activiteit - Ederveen

Al jaren staan we met onze MOP (mobiele ontmoetingsplek) in Ederveen aan de sneeuwbesstraat. Dit is een locatie die alles te bieden heeft! Een van de grootste skatepleinen in de omgeving, een prachtig voetbalveld en speeltuin. Alles speelt hier door elkaar van kleine kinderen tot oudere jeugd. We faciliteren als het donker is verlichting voor het skateplein en het voetbalveld, voetballen samen met de jongeren en hebben ook de materialen van de sportbieb (sportservice) tot onze beschikking. We ontmoeten elke donderdagavond tussen de 15 en 50 jongeren.

Vragen of eens de activiteit bezoeken? Leg contact met Stefan!

Stefan
Vrijdagavond// 18:30- 21:30

MOP activiteit - Marktplein

Het Marktplein is een unieke locatie waar een grote diversiteit aan jongeren zich verzamelen. Winkelen tijdens koopavond, een bezoekje aan de mc  Donalds of even energy halen bij de supermarkt en dit nuttigen op de mooie bankjes op het marktplein. We staan hier wekelijks met de MOP (mobiele ontmoetingsplek) en ontmoeten op een avond tussen de 30 en 70 jongeren. We chillen wat buiten, luisteren muziek in de MOP, spelen een spel, gamen of voetballen in de pannekooi.

Vragen of eens de activiteit bezoeken? Leg contact met Richard of Martijntje!

Richard Martijntje